2014. január 6., hétfő

január 6.

Reggel gyors készülődés, és irány az Ilka utca.
Meglepően hamar felvettek, nem is kellett szinte várni, csak megmondtuk Dani nevét és máris volt szobánk, ahol -igaz, hogy anyának nincs külön ágy, de- nem tilos a gyerkőc mellé feküdni (már ez is mennyire emberközpontú) így engedélyezve volt, hogy Dani hozzám bújjon, ahogy itthon is szokott.
Elmondták, hogy mire számíthatunk, lesz EEG, és holnap reggel vérvétel is.
Doktornénink is hamar jött, vele is megbeszéltük amit kell.
Még szinte ki sem pakoltuk a táskából az unaloműző játékokat, már jött is egy kedves hölgy, hogy kitudnánk-e menni a vizsgálatra. Persze! Azonnal be a kerekesszékbe és mentünk vele. Ott a szomszédos vizsgálóban épp sötétítés volt egy másik kisgyermeket próbáltak éppen elaltatni a vizsgálathoz, ezért megkérdezték, hogy Dani mennyire hangos? Mondtam, hogy kedvétől függően a nagyon halktól a nagyon hangosig széles a skála, ezért abban maradtunk, hogy nem zavarnánk meg a szomszédban az altatás menetét .. :-)
Vissza mentünk a szobába, és szépen nyugisan énekelve, mesélve kivártuk, míg a másik babát megvizsgálták.
Mint később kiderült, maradhattunk volna nyugodtan mert Dani olyan ügyes volt és csendben tűrte az EEG-t, hogy nem zavartunk volna senkit. (Azért fő a biztonság, jobb volt elé menni a gondoknak) :-) Úgy látszik a vizsgálat alatt legalábbis ezt mutatta a gép, hogy
Daninak mégis van fényérzékelése! HURRÁÁÁÁÁÁ! :-)
Ezúton is köszönöm a két nagyon kedves maximálisan gyermekbarát hölgynek, hogy ilyen tündérien vizsgálták Danit! :-)

Este már kapott is gyógyszert ...

Nincsenek megjegyzések: