2014. augusztus 5., kedd

augusztus 5.

Kissé zsúfolt volt a mai nap, de megérte! :-)
Dani ugye már rég nem jár iskolába, mivel sajnos nem tudtuk megoldani a szállítást.
Másik iskolát is kerestünk Neki, de sajnos nem nagy sikerrel... egy ilyen szinten halmozottan sérült gyerkőcnek nincs olyan nagy választási lehetősége... 1 éve küzdünk azzal, hogy normálisan, azaz naponta közösségben, gyerekek közt lehessen, ahol szeretik és fejlesztik is.
Végül találtunk egy számára is megfelelő iskolát, ahol szintén örömmel fogadják, és a személyes találkozás alkalmával is pozitív hozzáállást tapasztaltunk.
Viszont ez ugye Pilisvörösváron van, ami szintén nincs közel a jelenlegi albérlethez... viszont ebben az intézményben felmerült a lehetősége annak, hogy a szállítást megoldják háztól-házig.
Ezért lakást, illetve leginkább egy kis kertes házat keresünk már nem a XII. kerületben, ahogy eddig tettük, hanem Pilisvörösváron a sulihoz közelebb. Ide is eljönnek érte és haza is hozzák, de biztos Daninak is jobb lenne, ha nem utaztatnánk fél napokat.

Első iskolalátogatásunk óta tegnap telefonáltam ismét, hogy megérdeklődjem mit sikerült intézni a szállítással kapcsolatban. Azt kérték, hogy ma délelőtt érdeklődjek, mert ők is ismét rákérdeznek a szállítókra.
Délelőtt ezzel kezdtem, és csupa jó hírt hallottam :-)
Jól időzített ajándékként a névnapomra: Dani végre iskolába tud járni.
Szeptember közepétől van hely számára = a szállítása megoldódik. :-)
Nagyon boldog vagyok :-)
Köszönöm! Imáink meghallották ... ♥

Nincsenek megjegyzések: