2011. június 27., hétfő

Június 27.

Most, hogy minden labor-vizsgálaton túl vagyunk, nem kis küzdelem árán..

.. szösszenetek a közelmúltból:
Vérvétel minden gond nélkül, Dani profin tartotta a kis kézfejét.
Az már csak hab a tortán, hogy a pisi gyűjtő tasakot meg kell venni a patikában (50.-) (Természetesen nem tudtam, mert szerencsére régen volt rá szükségünk, és akkor is a háziorvos adott..)
Ez lett volna a kisebb probléma, a nagyobb az az, hogy a levett vérhez, másnap nem tudják hozzárakni a leadott pisit is, mert az külön sorszámos.. külön kellett felíratnom egy gyermekorvossal a beutalót a labornak, ne legyen már olyan egyszerű az életünk!
(Azt hiszem itt döntöttem el, hogy közelebbi orvost választunk, mert ezt a beutalót itteni doktornő írta fel, aki éppen rendelt, hogy ne kelljen új beutalóért zuglóig buszoztatni Danit, babakocsival..)

Vissza a jelenbe! :-)
Ma rendelési ideje után a doktornénink házhoz jött, nehogy Dani a műtét előtt bekapjon valami bacit a váróban! Megvizsgálta Danit és kitöltötte a szükséges papírokat, így nem maradt más, mint csomagolni a holnapi utazáshoz.

Miért érzem még most is azt, hogy nem vagyok biztos a döntésemben.. lehet, hogy mégsem kellene késalá küldeni a fiam? Vagy pont itt az ideje, és tovább már ne halogassuk? Jó lenne ha valaki ezeket előre, és tuti biztosan tudná nekem! Nem őrlődnék ennyit...
persze, tudom, már késő ezen gondolkodni, mert holnap utaznak .. de akkor is!

Nincsenek megjegyzések: