2013. december 27., péntek

december 27.

Délután hazajöttünk a kórházból, mivel az ünnepek miatt eddig csak az ügyeletes (azaz nem az osztályos) orvos látta Danit. Ma a neurológus is alaposan megvizsgálta, és azt mondta hétfőn lenne egy vizsgálat, majd utána meglátjuk mi legyen. Megkérdezte ki a kezelőorvosa Daninak, kihez járunk? Mikor meghallotta, hogy kihez járunk az Ilka utcába, azt mondta ő nem küld haza minket, de véleménye szerint jobb orvoshoz nem is járhatunk, hiszen specialista ebben a témában a doktornénink! Telefonált is kérésünkre az Ilka utcába, hogy megbeszélje velük a felvételt: január 6.-án, reggel 9 órára várnak minket.

Mivel az Ilka utcában biztosan megvizsgálnának mindent (ismét), úgy voltam vele, hogy Daninak pont elég lesz 1 alkalommal elviselni ezeket, megkérdeztem a Heim Pálban a neurológus doktornénit, hogy nagy baj lenne-e, ha mi nem várnánk meg a hétfői vizsgálatot? Mert ha nem életbevágóan fontos, akkor inkább lennénk otthon. Januárban pedig megyünk a megbeszélt időpontra.
Támogatta az ötletet. Azzal a kitétellel, hogy írt egy receptet esetleges roham esetén adandó kúphoz, és azt mondta, ha januárig esetleg ismét rohama lenne, vigyük nyugodtan -mentő nélkül- az itt kapott zárójelentéssel az Ilkába! :-)


Nincsenek megjegyzések: