2013. április 16., kedd

április 16.

Tudom .. mea culpa .. megint sokat hagytam ki ..
DE MA! Olyat éltünk meg, amit muszáj leírnom!
Pár napja a facebook-on szerencsére(?) .. vagy nem is annyira véletlenül(?) egy kedves ismerős Kovács Andrea által, megtaláltam egy olyan csoportot, ahol az SDR operációról tudhatunk meg többet..
Csatlakozási kérelmem hamar el is fogadták.. :) - Köszönöm! :)
Ma arra a találkozóra is elmentünk -Családilag-, ahol Izsó VERA nevű kislány Szülei meséltek a műtétről, az előzményekről, a műtét menetéről. A mozgásfejlesztő hölgy is sokat beszélt arról, hogy miként készültek előre a műtétre, és milyen kitartó munkát igényel az utógondozás is, azaz egy életmód a mozgás, az izmok erősítése, fejlesztése..
Sőt! Vera is "befutott" az úszás után a találkozóra.. nagyon életvidám kislány, egy kis HŐS! :)

Olyan jó lenne, ha Daninak is megoldást jelentene ez a beavatkozás.. Sok veszélye is van.. de melyik műtétnek nincs? Viszont látva a videókat a kis Veráról is.. aki most 8 éves.. MINŐSÉGÉBEN változott jó irányba az élete! Ami nagyon nem mindegy!

Ezt a felhívást mutatta meg Andrea - KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)
(Forrás: http://www.happylion.hu )

"MEGHÍVÓ

Kedves Mindenki!

Lányunkkal Veronikával február közepén érkeztünk haza St Louisból, az SDR és az azt követő ortopéd műtétekről. Vera iskolájával egyeztetve 2013. április 16-án délután 14.30-kor tapasztalat megosztó és élménybeszámoló előadást tartunk a Mozgásjavító Általános Iskolában (1145 Budapest, Mexikói út 60) Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, legyen az szakember, vagy magánember akit érdekel az út a műtétig, és annak látható eredményei. Az utunkról beszámolót olvashattok a http://www.happylion.hu/?page_id=1781 weboldalon, mely után talán könnyebb lesz kérdezni. Remélem a sorok között tudhatjuk majd a többi SDR-en már átesett családot is, akik segítenek akár megerősíteni, akár elmondani náluk mi volt esetleg más. Izsó László

Nagyon örülök, hogy sikerült eljutnunk erre a találkozóra, és látni, hallani más szülőket, más emberek véleményét. Köszönöm Verának és a Szüleinek is, hogy megosztották velünk a tapasztalataikat!

Most az az elsődleges, hogy megtudjuk, Daninak segítség lehet-e ez a műtét? 
(.. és ha igen, akkor hogyan oldjuk meg .. ?) DRUKKOLJATOK! Vera már olyan ügyesen megy.. Nagyon szeretném Danit is így látni, boldogan, mosolyogva sétálva! 

Micsoda igények mi? :))) 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Krisztaaaa :))

Tiszta szívemből kívánom, hogy hamarosan boldogan sétálj Danikával karonfogva, babakocsi, vagy kerekesszék nélkül! Annyira megérdemlitek!

Puszi és nagyon sok kitartás Nektek!