2013. szeptember 6., péntek

szeptember 6.

Nos akkor talán mára össze is szedtem magam annyira, leginkább lelkileg (és nem utolsó sorban anyagilag is .. telefonkártya feltöltés ügyben ..), hogy ismét nekifussunk az iskolai telefonálásoknak. A Friss utcában lévő Általános Iskola, EGYMI, Diákotthon és Gyermekotthon tüneményes igazgatója, segítőkész hangon, közölte velem, hogy nagyon sajnál minket, de nem tudja Danit felvenni, csupán várólistára.. (ami ugye nem annyira jó számunkra) .. de nem sok esélyt lát arra, hogy mostanában lesz szabaddá váló hely, így be se menjünk feleslegesen.
... szomorkodás :-(
... azért nem feladás! 
Telefon tovább a következő sulinak - mert azért van ám még a Gém utcában is! :-)
Na ennek a sulinak is telefon, itt az igazgatóhelyettes hölgy volt akivel beszéltem, ő bíztatott, hogy nem reménytelen az ügy. Van is speckó csoport, de a létszámtól is függ, meg a gyerek állapotától is, hogy tudnak-e vele érdemben foglalkozni. Sőt, néhány helyet szabadon kell nekik tartani! Visszahív majd telefonon, amint megbeszélték ... lehet, hogy még ma, de hétfőn legkésőbb!
... izgulás, drukkolás, várakozás reménykedve ...
Jött is a visszahívás pár óra múlva, hogy szeretettel várnak minket hétfőn délután 1 órára!





1 megjegyzés:

Unknown írta...

Ahogy így olvasom a soraidat az az érzésem támadt, hogy egy beduin faluban több segítségre és empátiára számíthatnál mint ebben a "SZUPER" országban és a még szuperebb rendszerében. RESPECT a döntéshozóknak pffff :((((((