2014. december 6., szombat

Mikulásra ♥

Azért is mondom a sok-sok jó hírt is mielőtt aludni megyek! ;-)

Ma az én Drága Szüleim segítségével eljutottunk a kisfiam Mikulás ünnepségére is, ráadásul azt a zsák diót, amit Karcsi megtört és vissza is küldtünk, hogy kész van :-) ma visszahozták nekünk megdarálva, hogy süssek belőle bejglit! Köszönjük szépen!
A délután is igen mozgalmasra sikeredett, ugyanis a Pilisi Anyukáktól olyan segítséget kaptam, hogy...

- a főbérlő hűtőjét már szerdán lecserélték nekünk, de csak ma került a helyére egy Kedves Anyuka (Melinda) és a Kedves Párja hozta el nekünk a már nem használatban lévő, de tökéletesen működő hűtőjüket - mikor megbeszéltük a szállítást, még arról volt szó, hogy lesz hova vinni... de :-/ ...ember tervez... Isten útjai meg kifürkészhetetlenek...
Így ha már végre eltudunk innen költözni, lesz sajátunk! Köszönöm szépen! :-)

- a tizen...éves rongyos ruháink egy részét letudom cserélni egyik Anyuka (Mónika) már nem használt ruháikkal segített nekünk.

- Egy Kedves Barátnőm Bea, tegnap megtudta, hogy nincs adventi koszorúnk... ma a kis Családjával bekopogtak az ajtónkon, és megleptek minket egy saját készítésű, illatos szépséggel Nagyon szépen köszönöm! Jó volt látni a szép nagyra nőtt iker csajokat, akik Dani szobatársai voltak anno a PIC-en :-) A csajok csacsogósak, nagyon okosak, és kedvesek, mint a Szüleik! ;-) Nagyon örültem Nektek ma is! Remélem most, hogy ilyen közel vagyunk, gyakrabban tudunk találkozni is! :-)

- nem kell tovább várnom a hétfőn délelőttre ígért mosógép szerelőre, a főbérlő mosógépéhez, és Édesanyámhoz vitetni a szennyesünket... Ugyanis egy másik Anyuka (akit szintén Mónikának hívnak) felajánlotta számunkra a régi mosógépüket, ami tökéletesen működik, de Nekik már van mááásik :-) Elküldte a Kedves Férjével nekünk, és mellé egy táskányi házi finomságot! Többek közt egy isteni finom HÁZI málna szörpöt! :-)

Azon kívül, hogy házhoz hozták nekünk a gépeket, még a ki-, és bepakolásnál is segítettek!

Mit érzek ma? HÁLÁT! Köszönöm mindenkinek, hogy gondol ránk, hogy segít nekünk. Hogy megosztja az albérlet keresésünket, ilyen sok ismerősöm, és azok ismerősei is, így nagyobb esélyünk van arra, hogy megtaláljuk, azt az új otthonunkat, ami hosszútávon megfelelő lesz számunkra :-)
Ölelés és sok puszi Nektek! Békés várakozást!

Nincsenek megjegyzések: