2014. november 14., péntek

A legszebb örömünk, a gyermekünk BOLDOGSÁGA ♥

Ez a nap is ünnepnap volt az életünkben. Ismét forgatással telt nagy része, Viki ma az I-Trike Drift Fiait hozta el hozzánk :-) Daninak és ezáltal nekünk is ÓRIÁSI örömöt okoztak a meglepetésükkel.
Előzmény:
Danika nagyon régen (még a Váci lakásban laktunk) a kis 3 kerekű bicajával nagyon élvezte azt a szabadságot, hogy nem babakocsi, nem más visz valahova, hanem ÖNERŐBŐL eljutok A-ból B-be. Mindig boldogan mászott fel a kis műanyag bringára, még akkor is, ha a pedálok zavaróak voltak, imádta, de kinőtte... (persze örülünk, mert nő a gyerek :-) ... de fájt is a szívünk, mert a nagyobb méret már nem volt olyan "olcsó" mint ez a tescós verzió ( 3.500.- ) Egy autó áráért pedig sajnos nem tudtunk másikat venni Neki :-(
Teltek-múltak az évek, meg is felejtkezett talán a háromkerekű nyújtotta szabadság érzésről...
Aztán jött a Best Tv-től Viki és Evelina, az első forgatás alkalmával megkérdezték, hogy mi lenne Dani álma, mire vágyik? Mi Apával egyből erre gondoltunk, hogy olyan régen nem érezhette ezt a saját irányítást, a szabadon jövés-menés élményét...
Elmeséltük Nekik is, hogy a bicaj nagyon jó játék volt régen, és szerintünk ennek most is nagyon örülne, az Ő méretében. :-)
Ami ezután történt, az maga a CSODA! Nem ígértek semmit, de... ma úgy jöttek el hozzánk, hogy valóságot csináltak egy álomból.
Ilyen szervezést, figyelmet, gondoskodást azt hiszem legutóbb a Szüleinktől kaphattunk...
A Fiúk és a Best Tv ajándéka egy a kisfiam nevével ellátott(mert még erre is figyeltek!) és méretére igazított, átalakított egyedi Trike :-)

Amint azt István és Gábor elmesélték, itt a blogon utánanéztek Daninak, a régi bringájának, és több napos munkájukkal olyan nagy örömet okoztak a Családunknak, amire igazából nem is tudok megfelelő szavakat (pedig egész nap kerestem). Talán egy szófelhőben tudnám leírni azt, amit érzek: HÁLA, SZERETET, BOLDOGSÁG ♥
Amikor a boldogan mosolygó gyerekedet nézve, látod azokat az Embereket is, akik szintén örülnek a gyereked örömének (úgy, hogy éjjel még szerelték az ajándékát!) ...a mellkasodban érzed a melegséget... ez leírhatatlan, de akkor is megpróbálom! :-) Nagyon örülök annak, hogy személyesen is megismerhettük azokat az EMEREKET, akik ilyen önzetlenül segítettek. A gondterhelt napokban ÓRIÁSI ÖRÖMÖT okoztak a Családunknak. Úgy gondolom, hogy Ők is a Földön járó Angyalok táborát erősítik!
Soha senki nem kért tőlük hasonlót sem, és első kérésre valóra váltották az álmunkat!

Videó is lesz előbb-utóbb, addig is néhány képet mutatok a mai CSODÁSnapunkból :-)
♥ NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK ♥








Nincsenek megjegyzések: